Szegeden.net

Szeged -
kereskedelem-szegeden

Kereskedelem Szegeden


Vásárlás szegediektől.
A Kereskedelem Szegeden egy olyan lehetőség, melynek segítségével szegedi kereskedőktől lehet vásárolni, információkat lehet kapni adott termékekről és arról hogy, pontosan mely szegedi üzletben vagy szegedi üzlet online felületén lehet azt megvásárolni.

Voltaképpen egy webshop felületről van szó, melyen szegedi kereskedők termékei és elérhetőségei egy helyen megtalálhatóak, így a vásárlás előkészületeit otthon számítógépről meg lehet tenni, majd az adott üzlethelyiséget fel lehet keresni személyesen.

Az online vásárlási tér és a személyes vásárlási élmény együttesen jellemzi a Kereskedelem Szegeden rendszerét. Mivel lokális üzletekről van szó, a kiszállítási költséget megspórolhatja a kedves vásárló, miközben az otthonról fellelt terméket személyesen meg tudja vásárolni. Természetesen azoknál a kereskedelmi egységek nél ahol van webshop a webshopra mutató linket találja meg a vásárló, így akár online vásárlást is végre tud hajtani, amennyiben a személyes vásárlási élmény nem fontos számára.
Kapcsolat, elérhetőségek

A kereskedelem.szegeden.net weboldalt felkeresve szegedi kereskedők termékei között böngészhet és választhatja ki az ön számára legmegfelelőbb termékeket. Amellett hogy kényelmesen előre megtervezve tud vásárolni támogatja a város kereskedőit illetve a város gazdaságát azáltal hogy a szegedi kereskedőktől vásárolja meg azt, amire esetleg nap mint nap, vagy aktuálisan szüksége van.

Ha Ön szegedi kereskedő, feltétlenül érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, mivel a kereskedelem Szegeden rendszerben könnyedén Önre találhatnak a vásárlók, láthatják termékeit, árait, elérhetőségét, üzletének helyét, illetve azt, amit meg szeretne osztani a vásárlóival. Keressen bennünket még ma.

Amellett hogy a Kereskedelem Szegeden rendszerében megjelennek termékei a Facebook marketplace és a Google találatai között is jelen lesznek termékei, részletesebb információkat az Online jelenlét cikkünkben olvashat.

A mai világban az online jelenlét meglehetősen fontos. Amellett hogy a vásárlók szokásai megváltoztak és egyre inkább az online térben keresgélnek, a Facebook marketplace és a Google találati lista szerepe jelentősen felértékelődött. Segítségünkkel három felületen is részt vehet egyaránt, megjelenik a mi rendszerünkben, a közösségi média rendszerében, illetve a Google találati listákon, ahol segítünk egy jól beállított Google cég létrehozásával, vagy optimalizálásával.

Segítünk termékei fotózásában, feltöltésével, termékenként egyszeri 100 Ft os költségért, amellett hogy ingyenesen biztosítjuk a kereskedelem.szegeden.net rendszerben való részvételét.

© Baksán Tamás Miklós ev. Adatkezelés