Szegeden.net

Szeged -
biztositas-szegeden

Biztosítás Szegeden


Ingó, ingatlan élet és vagyonbiztosítás.
Több esetben kötelező a biztosítás, bizonyos hitelek felvételéhez (élet, vagy ingatlan), bizonyos szakmákhoz, tevékenységekhez (felelősség), de ha csak azt nézzük, hogy egy egyszerű ingatlan biztosításra is szükség van, soha sem gond ha van egy biztosítási szakember, akit lehet keresni ilyen ügyekben.

Egy speciális eset például ha Ön rövid távon adja ki ingatlanát, nem árt ha van vandalizmusra egy biztosítás, de természetesen a hirtelen jött csőtörés, beázás, szerkezeti kár esetén is fontos lehet, hogy a megfelelő és a szükséges biztosítás legyen megkötve.

Sokan nem tudják, hogy teljesen felesleges két ingatlan biztosítást kötni egy ingatlanra, ilyen például a társasházak esete, ahol a társasházi közös költségben a tulajdonos kifizeti a biztosítást, melynek jogosultja is lesz, de köttetnek vele egy hitel végett külön saját biztosítást is, amely teljesen felesleges, mivel csak az egyik fizet és a társasházit a hitelintézet köteles elfogadni. Az ilyen apróságokra is érdemes odafigyelni, ezért nem árt, ha van egy biztosítási szakértője. Keressen bennünket bátran!
Kapcsolat, elérhetőségek
© Baksán Tamás Miklós ev. Adatkezelés